Arvola

Arvola

lauantai 18. maaliskuuta 2017

Naulakon paikka

Herra M. ei ole luonteeltaan mitenkään pedantti, kun kyse on tavaroiden säilytyksestä. Yleensä vaatteet ja tavarat muodostavat epämääräisiä kasoja tasoille ja lattialle. Itsekään en ole mikään pilkunpiipertäjä, mutta kieltämättä olisi mukavaa päästä esteittä esim. vaatekaapin luo.Etsinnässä oli siis ollut jo jonkun aikaa tuolle hirsiseinälle sopiva naulakko. Ja löytyihän sellainen kaunokainen.


Myyjän mukaan naulakko on peräisin Ristimäen koulusta. Nykyään koulu on yksityiskäytössä ja nimeltään Toukolaakso. Nimi juontaa juurensa talon asukashistoriasta: talo on Touko Laaksosen (Tom of Finland) synnyinkoti.

Hetken aikaa pääsin nauttimaan "tyhjästä" nurkkauksesta. Peili sai kaveriksi kaksi mister  Mossea esittävää piirrosta.


Talvisin naulakko palvelee myös talvitakkien säilytystä, sillä eteinen on lämmittämätöntä tilaa. Ja kaapillekin pääsee nyt melko vaivattomasti :)


Seuraavaksi täällä Arvolassa käyn keittiön kimppuun. Tosin tila voi joutua isommankin remontin kohteeksi, jos lattiat otetaan ylös lisäeristämistä varten. Saattaa olla, että talon ulkovuoraus menee kiireellisempänä listalla ohi. No luvassa on joka tapauksessa puuhakas kesä.

Keväisin terveisin Talvikki

Ps. hanhet, töyhtöhyypät ja kiurut ovat palanneet :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, että piristit päivääni kommentoimalla.